Automate your Marketing
with Womplify




 
smdb 's FotoPage
yosh
By: smdb skol

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]
Saturday, 16-Jan-2010 12:03 Email | Share | | Bookmark
REUNION

Assalamualaikum w.b.t..... Harap semua dapat berikan pendapat berkaitan reunion ni... sape nak datang, cadangan masa yg sesuai...lokasi... Dan sape nak organise...hehhehehhehe

Ada lg laman web yg berkaitan dengan gengx bahaman... Sape rajin/berminat leh tgk kat http://exbahaman.ning.com/.


Monday, 23-Feb-2009 09:12 Email | Share | | Bookmark
::Sipadan untuk Noli;)::

halloha..

entry nih utk sumer..tp specially design utk noli arbain...

kmi g sabah sebenarnya sbb adik aku kawen dgn org tawau..

g sabah tuh amatlah best..smpai skang terasa2 lagi bestnya..
kami g dlm 5 ari gtu..rs cm tak nak blik..sbb namanya mlanconglah katakan..
dhla dientertain gler2 oleh kuarga wife adik aku tuh..dibawak berjalan2 merata2..dialu2kan tuk habeskan duit beli product pearl dorang yg terkenal tuh..dibagi tmpt tido selsa..dibelanja makan..dijamu makn SODAP2 tak habes2!
diulangi aku and family rasa makanan yg family tuh sdiakan amat2 lah sodap!sbb ikan fresh2, ketam beso2 lengan aku..udang...masakan plak byk jenis..kueh mueh..mcm2la!smpai sekang terkenang2 maskan dan makanan yg enak2 itu!

yang best g Kapalai/sipadan tuh..naik bot laju dr Samporna..



DLM KAPAI TEREBANG!



Abaikan aku yg mata stim dan brwajah bujur sireh itu sbb mmb gitu..
kanapa ader ramai org poyo sanggup mkn megi hot cup perisa kari tanpa telur berharga RM9 ha!



BUKTI AKU KT SIPADAN!



LAGI..LAGI BUKTI!



DLM BOT P PULAU..

adakh anaku itu takot!ohh..tidak,,anakku rupanya nak merangkak2 di dlm bot..dia ingt mcm takde pe2 berlaku!


SNORKLING DI PULAU SIPADAN


mmg best sgt weh..nak2 klu ader org tua jgakan anak anda..smbil anda bercekerama di dlm air..ni frst time aku snokling..tgk dlm air tuh smbil ucap 'subhanallah'..kerdilnya aku berbanding bermacam2 ciptaanMu yg hebat2!



BERCENGKERAMA DI DLM AYOR


Time neh rasa mcm baru2 kawen plak..hahahah..sj nak bg hangpo dengki..yg lom kawen cpt2 kawen..
sbnarnya dia ngajo aku berenang tuh..nak angkut aku ketengh ckit..sbb memula aku dok tepi2 jek..hehe
nasib bek hero ku tentera laut..
Oai lgi eksen dh letak aku ditmpat strategik..g mnghilangkan diri ke laut lepas..mnikmati keindahan sesorang..pastu dia nmpk satu ikan beso lagi aneh bermulut mcm ular..dia kata selama neh tak penah jmpa..dia takot...lalu balik ke tmpat kami..
pdn muka,, tinggl aku lagik!


KAPALAI



Kt sini byk resort2..bukn ats pulau..ats air jek..kt bawah berlari2 ikan dan segala hidupan laut..



TAWI-TAWI, SEMPORNA


kt sini tmpt belakon citer DUYUNG..apek ngan maya karin tuh..
kat tepi2 tuh umh masyarakt bajau laut..tupun tahan kt tepi2 walau pun atas air..yang kat tgh2 laut tuh lagi la..budk2 kat sini mainan nyer pagi air, ptg air, mlm air...kecik beso anak aku pon ader timbul jek dlm air..tak penah dorang dgr de budk mati lemas kat sini..mna taknyer lahir2 jek dh diclup dlm air tuh..

dorang laki pompuann selamba jek terjun mcm2 aksi dr para atas sekali tuh..

aku sbenarya kagum tgk msyrkt kt sini...mcm kat dunia lain..budk2 terjun air..idup atas air..msjid atas air..sna sini ikan...damai..asyik...

terpikir gak aku napa de orng sanggup memilih idup susah..yg jauh tgh2 laut tuh napa taknak duk pinggir2 sikit..nk gerak mna2 naik smpan...
abg ipar adik aku kta dorang sush nk berubh sbb tak sekolah...cmner nak kuar dr belenggu idup gtu..klu kite msti tak sanngup idup yg kita rs sush tuh..tp dorang...!?!?
bersyukurlah dilahirkan oleh makbapak kite ek!?

nnti aku smbung entry pasal perkahwinan kat sana plak..azroai udh pulang..nk wat cekodok and ayor teh!


Friday, 13-Feb-2009 06:42 Email | Share | | Bookmark
Koleksi Peribadi : Kenangan di Bahaman - By NaNa

KumbangĀ² Kelas 5RK 1998
Jamuan akhir tahun Bilik Teratai. Sayonara!
Lepas study aku rase nih... Sempat lg bgambo2. Hehe!
View all 16 photos...
Salam... Ni antara koleksi gamba2 yg ade kat aku, kenangan mase kat sekolah n hostel bahaman dulu. Hehe! Setelah ditapis2, inilah aje yg dapat aku share ngan korang. Leh gak imbas2 kenangan lalu. Cewaaaahhhhhhhh! So, layaaaannnnn je ek...


Monday, 5-Jan-2009 09:00 Email | Share | | Bookmark
SALAM...

 
 
 
View all 6 photos...
Aku sajer je letak gambar kahwin ni...walaupun dah lama tapi saje untuk tatapan kengkawan....


Monday, 29-Dec-2008 11:31 Email | Share | | Bookmark
Majlis Perkahwinan Nurul Huda & Muhamad Redzuan

Malam Akad nikah
Majlis 23/11
 
View all 9 photos...
Salam Semua,
Ini sebahagian gambar di majlis perkahwinan kami..Pada diyana,noon,juli,sue,mawi,sent,mim,shah yang hadir bersama keluarga diucapkan berbanyak terima kasih.Pada yang tak perasan akan kehadiran terima kasih diucapkan.Mohon maaf jika ada kekurangan..Kehadiran korang semua amat bermakna.Pada rakan-rakan lain doakan kebahagiaan kami...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net